Restorānā ir mājīga, omulīga atmosfēra. Ar mīlestību gatavoti šefpavāres Raisas Alijevas ēdieni
no svaigiem, ekoloģiski tīriem produktiem izceļ Eiropas virtuves garšu, bet sezonas ēdienkarte pārsteidz ar sastāvdaļu svaigumu un nepārspējamu garšu.
Katru rītu tiek klāts bagātīgs zviedru brokastu galds ar plašu karsto un auksto ēdienu izvēli
no vietējiem lauku produktiem, svaigi izcepta mājas maize, kā arī augļi un svaigi spiestās sulas.
Saglabājot uzticību vietējām tradīcijām, mūsu pamatēdienkartē ir iekļauti tādi mājas ēdieni,
kā „Gaļas kotletītes ar kartupeļu biezeni vai sviestā ceptiem griķiem” vai „Tradicionālais vinegrets ar saulespuķu eļļu”,
kā arī populārākie Eiropas virtuves ēdieni – „Mājas pasta ar baziliku un tomātiem”, un citi tikpat garšīgi kulinārijas gardumi.
Banquets and deliveries
Vai ta būtu kokteiļu ballīte, oficiāls pasākums, pieņemšana vai privāta tikšanās, MyLife var piedāvāt visaugstākās kvalitātes pakalpojumus un mājās gatavotus ēdienus, kas garantē, ka jūsu pasākums tiks nošķirts no citiem.
Pavāres profesiju Raisa Alijeva ieguva Rīgas kulinārijas skolā, un tagad visas savas zināšanas viņa paplašina Latvijā un ārzemēs.
Pirms kļūšanas par restorāna MyLife šefpavāri, Raisa strādāja restorānā Domu dārzs. Savas profesionālas pavāres prasmes turpināja palielināt pavāru Starptautiskās ģildes meistarklasēs Maskavā, kā arī labākajos Arkadija Novikova Grupas restorānos.
2010. gadā Raisa Alijeva bija vienīga Latvijas pārstāve Starptautiskajā Gastronomijas festivālā Stambulā, kur ieguva godalgoto trešo vietu nominācijā „Nacionālais ēdiens” par ēdienu „Brieža fileja ar kartupeļu pīrāgu un baravikām un dzērveņu mērci”.
Viņu iedvesmo tradicionālo recepšu un svaigo produktu izmantošana, kuras rezultātā rodas jaunie ēdieni.